Τα πάντα όλα γύρω από την στρογγυλή θεά

Το blog αυτό είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες του μαθήματος "Διαδικτυακή Δημοσιογραφία", και μου χάρισε το απόλυτο..."10".
Η έλευσή μου στην Ιταλία, μέσω του προγράμματος Erasmus, αναθέρμανε το ενδιαφέρον μου για το παραμελημένο μου ιστολόγιο κι έτσι αποφάσισα να μπω εκ νέου σε ρυθμούς γραφής, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την παρουσία μου στα ιταλικά γήπεδα.

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

"Νεκρανάσταση" στην Τσέλσι


Τρεις μήνες χρειάστηκε να περάσουν για να δουν οι οπαδοί της Τσέλσι τον Φερνάντο Τόρρες να χρίζεται για πρώτη φορά σκόρερ με τη φανέλα του αγαπημένου τους συλλόγου, καθώς η μεταγραφή ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων λιρών, μετά από 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, και τέσσερις στην Ευρώπη, σημείωσε χτες το δεύτερο από τα τρία γκολ των "μπλε" απέναντι στην Γουέστ Χαμ.


  Ο 27χρονος επιθετικός ευτύχησε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου να ζήσει και την προσωπική του "Ανάσταση", καθώς είχε να στεφθεί σκόρερ από τη 1η Ιανουαρίου, αγωνιζόμενος ακόμη με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο "El Niño" που μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 76' στη θέση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, μια και ο Κάρλο Αντσελότι το τελευταίο διάστημα συνήθιζε να τον αφήνει στον πάγκο, "έγραψε" με αριστερό σουτ στο 84' το 2-0 για την ομάδα του, έπειτα από πάσα του Νικολά Ανελκά. Τα δύο άλλα γκολ των Λονδρέζων πέτυχαν οι Φρανκ Λάμπαρντ(44') και Φλοράν Μαλουντά(93'), διατηρώντας έτσι την Τσέλσι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πίεση που δεχόταν ο διεθνής Ισπανός τον τελευταίο καιρό τόσο από τους οπαδούς όσο και από το σύνολο των media ήταν μεγάλη, καθώς υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δαπανήθηκαν τόσα εκατομμύρια για έναν παίκτη που δεν είχε δείξει μέχρι στιγμής το ταλέντο του, ώστε να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν. Ο ίδιος ο Τόρρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε σχετικά: "Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Εγώ ωστόσο συνέχισα να δουλεύω, και χάρη σε όλους τους συμπαίκτες μου έφτασα στην επίτευξη αυτού του γκολ. Τώρα ασφαλώς θα υπάρχει λιγότερη πίεση για μένα και πλέον μπορώ να το απολαύσω.". Τέλος, δεν ξέχασε να αναφερθεί στους φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους και ευχαρίστησε για την υπομονή που έδειξαν προς το πρόσωπό του.






Πηγή: http://bit.ly/j7cxLZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου